Painatukset & Merkinnät

Kaikkiin sivuillamme oleviin kasseihin ja reppuihin sisältyy jokin merkkaustapa. Hintaan sisältyvä merkkaus on ilmoitettu tuotesivulla.

Useaan laukkuun ja reppuun on myös mahdollista valita toinen painomenetelmä, yleensä normaalin painatuksen ja brodeerauksen välillä. Nämäkin vaihtoehdot löytyvät tuotteen tuotesivulta.

Painomenetelmät:

Tampopainatus ja silkkipainatus 

Yksiväripainatus oletuksena, joka sisältyy hintaan. Myös mahdollista tehdä useammalla värillä riippuen kassista. Puuvillakasseihin voidaan esimerkiksi tehdä yli kymmenellä värillä kun Non Woven kasseihin yleensä vain 2-3 värillä.   

Digiprint (digitaalinen moniväri-painatus)

Digiprint, eli moniväripainatus sisältää moniväripainatuksen. Tämä on hyvä logoille ja kuville joissa on monia eri värejä ja liukuvärejä. 

 

HUOM! Tampopainatukseen, silkkipainatukseen, sekä digiprinttiin tarvitsemme painomateriaalin vektoroituna tiedostan kuten .AI .EPS tiedostona tai vektoroituna PDF-tiedostona.

EPS, AI ja Vektoroitu PDF ovat vektoritiedostoja, mikä tarkoittaa, että tiedoston materiaalia voidaan pienentää ja suurentaa ilman, että se menettää tarkkuutta. Vektoritiedostoja voi tehdä vain tietyillä ohjelmilla kuten Adobe Illustratorilla.

Autamme mielellämme mikäli painoaineiston kanssa on ongelmia. Jotkin logot voimme muuttaa vektoreiksi JPG tai PNG tiedostoista, mutta tämä on aina tapauskohtaista ja riippuu logon monimutkaisuudesta sekä JPG/PNG kuvan tarkkuudesta.